30 apr

USG BUSINESS SERVICES LEGT PR-ACTIVITEITEN NEER BIJ NEWSLAB

Amsterdam, 30 april 2018 – USG Business Services start een samenwerking met PR-bureau NewsLab. NewsLab ondersteunt hen bij de overkoepelende communicatie en de PR-activiteiten voor de afzonderlijke merken Easy Way, Receptel en Secretary Plus. De samenwerking bevat een breed scala aan PR-activiteiten, van mediarelaties tot de creatie van (online) content.

USG Business Services ondersteunt vanuit haar drie labels bedrijven met volledige dienstverlening op het gebied van management support, hospitality en chauffeurs- en transportdiensten. Marleen Smith, Group Marketing Manager USG Business Services, licht de keuze voor NewsLab toe: “We zijn net gestart met een overkoepelende strategie voor onze labels en willen dit verhaal op de juiste manier vertellen. NewsLab gaat ons helpen om de juiste verhalen uit de organisatie te halen en deze via de juiste kanalen te delen. Of dat nu is door middel van traditionele mediarelaties of door de creatie van bijvoorbeeld video content. We kijken ernaar uit om meer mensen te laten zien waar we mee bezig zijn!”

Waardevolle ontmoetingen
USG Business Services wil elke ontmoeting van waarde laten zijn. Secretary Plus staat voor ‘supporting success’, Receptel staat voor ‘een warm welkom’ en EasyWay voor het creëren van ‘de optimale reisbeleving’. NewsLab voegt vanaf nu waarde toe aan deze verhalen. Bij NewsLab zijn adviseurs Anne van Leeuwen en Stefan Wilten verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten op het account.