NewsLab logo

Curaçao Culinair: een feest voor fijnproevers

Curaçao Culinair: een feest voor fijnproevers

Dat je op Curaçao kan genieten van zon, zee en strand, wist je al. Maar weet je ook dat je heerlijk kan dineren op het eiland? Op vrijdag 7 april en zaterdag 8 april vindt Curaçao Culinair 2017 plaats bij Landhuis Chobolobo.

De 12 beste restaurants van het eiland vormen samen een tijdelijk openluchtrestaurant. En dat belooft opnieuw een feest voor foodies en fijnproevers te worden.

Curaçao Culinair

Dit jaar beleeft Curaçao Culinair haar tweede editie. Het terrein bij Landhuis Chobolobo in Saliña wordt gezellig ingericht met verschillende keukens van de 10 deelnemende restaurants en een centrale bar. Zo kan je de lekkerste amuses en kleine hapjes van lokale restaurants proeven, maar liefst 60 verschillende gerechten staan klaar: van sushi en curry tot salades en cocktails. Dit jaar kan je onder meer genieten van de signature dishes & drinks van Baoase Culinary Beach Restaurant, Cristal, Foodies, Ginger, Kyoto Sushi & Grill, Madero Ocean Club, Mood Beach, Santa Barbara, Xquisit en Luke’s cocktailbar. Natuurlijk zijn de likeuren van Chobolobo ook verkrijgbaar, waaronder de wereldberoemde blauwgekleurde Blue Curaçao.

Fijne sfeer

De organisatie van Curaçao Culinair is in handen van vier enthousiaste Nederlandse vrouwen: Anouk de Raaf, Leonie Pluyter, Marchien Naber en Marieke Peters. Zij verheugen zich enorm op de tweede editie van het culinaire evenement. Marchien Naber vertelt: “Mensen ontmoeten elkaar in een leuke sfeer en fijne ambiance. Er is geweldig eten en drinken en iedereen is vrolijk gestemd. Wij proberen altijd nét even wat extra te doen, qua aankleding en uitstraling, muziek, sfeer en service. En we letten op details, want dat vinden we voor Curaçao Culinair echt belangrijk.”

Kijk voor meer informatie op www.curacaoculinair.com.
Proef meer interessante smaken van het eiland op Curacao.com.