De klassieke mediatraining is dood.
Lang leve de mediatraining.

In onze wereld is transparantie de norm. Iedereen vormt zich razendsnel een mening over je merk. Dat gebeurt via een enorm aanbod van media, variërend van dagbladen en televisie tot YouTube, Twitter en Instagram. We worden niet alleen geïnformeerd, maar we reageren ook, via likes, retweets, shares en comments.

In deze dynamische omgeving hebben communicatie- en PR professionals, marketeers en directieleden de uitdagende taak om het juiste verhaal te vertellen. Maar niet alleen zij. In toenemende mate treden ook key-medewerkers op als belangrijke ambassadeurs van hun eigen organisatie. MessageLab helpt hen door een helder message house te formuleren, goed om te gaan met kritische vragen en te oefenen in storytelling. Door bevlogen trainers, op een eigentijdse manier.

MessageLab is de trainingsunit van PR-bureau NewsLab. Onze reputatiespecialisten en PR-strategen geven CEO’s, CFO’s, marketeers, woordvoerders en medewerkers van gerenommeerde merken als ABN AMRO, Atos, Hogeschool van Amsterdam, Hennes & Mauritz, Kruidvat, Nederlandse Loterij, Nestlé en Univé media-, presentatie- en storytellingtrainingen. Trainingen die altijd ten doel hebben om een pakkend verhaal op een overtuigende manier te vertellen aan media, stakeholders, klanten of eigen medewerkers.

Laatste Nieuws

Maak kennis met onze trainers: