NewsLab logo

Cool! NewsLab in Global Creative Index

NewsLab op 8e plek meest creatieve PR bureau ter wereld

Welk PR bureau is het meest creatief ter wereld? Elk jaar geeft The Holmes Report, een internationaal platform gericht op de Public Relations (PR) & Communicatie branche, antwoord op die vraag in de vorm van The Global Creative index. Dat is een jaarlijkse lijst die creatieve uitmuntendheid in public relations indexeert. En het coole is: NewsLab staat ook in die lijst.

Als je kijkt naar de top 10 van de grote internationale bureaus met veel slagkracht, dan staat Weber Shandwick op de eerste plaats. Voor de derde keer achter elkaar, trouwens. Het bureau wordt geroemd om zijn indrukwekkende, prijswinnende campagnes voor internationale klanten voor verschillende markten. The Holmes Report kijkt hiervoor altijd naar inzendingen en eerdere winnaars van meer dan 25 public relations award programma’s gedurende het jaar.

NewsLab 8e plek
Maar The Holmes Report ziet ook de kleinere ‘jongens’ niet over het hoofd. En daar komt NewsLab om de hoek ‘shinen’. Want een alternatieve maatstaf om creativiteit van PR bureaus te meten, is het wegen van scores op basis van personeelsomvang. Ook daar heeft het internationale platform een lijst van gemaakt, waarin NewsLab op de 8e plaats staat. En daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op.