NewsLab logo

The Big X

NewsLab PR-partner van tiende editie TEDx Amsterdam

NewsLab ondersteunt dit jaar TEDx Amsterdam bij de PR-activiteiten rondom de tiende editie van het evenement. NewsLab speelt een rol in de ontwikkeling van content rondom het evenement en de mediarelaties. Ook gaan we een bijdrage leveren aan de PR rondom de TEDx Amsterdam Awards. 

TEDx Amsterdam bestaat tien jaar. The Big X wordt groots gevierd op 29 november 2018 in de Stadsschouwburg. In de afgelopen tien jaar is TEDx Amsterdam uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende TED events van de wereld. Tijdens The Big X wordt er gekeken naar de toekomst van de stad Amsterdam en verder. Ook dit jaar betreden inspirerende denkers, doeners en dromers het podium om het publiek te inspireren onder het mom “Ideas worth spreading”.

TEDx gemeenschap
“Als Amsterdams PR-bureau werken we graag mee aan de zichtbaarheid van één van de meest inspirerende evenementen van de stad. We kijken ernaar uit om onderdeel te zijn van de TEDx gemeenschap. Een inspirerende groep mensen met verschillende achtergronden die allemaal bezig zijn met één gezamenlijk doel: ideeën en verhalen zichtbaar maken die de moeite waard zijn om te verspreiden. Iets waar we als NewsLab dagelijks mee bezig zijn voor onze klanten. We kijken ernaar uit om deze inspiratie te gaan ervaren en delen”, aldus Talitha Dirkzwager van NewsLab.

Het programma en de line-up worden op een later moment gedeeld. De kaartverkoop is gestart via www.tedxamsterdam.nl.