Camera voor generatie z

Organiseer een launch party voor onze nieuwe kleurrijke Zoemini camera printers met een focus op Generatie Z. Een geweldige vraag van Canon waar we vol energie mee aan de slag gingen. In lijn met de doelgroep kozen we voor een “voor Generatie Z, door Generatie Z” aanpak.

We haakten influencer en zangeres Sterre Koning aan als host van de launch party. Zij dacht mee over de event invulling en nodigde vrienden en vriendinnen uit om bij de launch aanwezig te zijn. De Zoemini camera’s speelden de hoofdrol en kregen ieder een eigen “Instagrammable” hoekje in de kleuren van de camera. Een 16-jarige DJ stond achter de draaitafel en we vulden Sterre’s gastenlijst aan met grote namen uit Generatie Z.

NewsLab was verantwoordelijk voor het event concept, de volledige event productie, de influencer marketing en mediarelaties. Tijdens het event ontvingen we ruim 50 influencers en journalisten uit generatie Z. Op basis van de Instagram stories werden ruim 3 miljoen views gerealiseerd voor Canon en de kleurrijke camera’s binnen de doelgroep van het product.

KLANT

Canon

DIENSTEN

Event, Influencer Marketing

JAAR

2019

onze cases
PR is Mensenwerk