NewsLab logo

NewsLab aan de slag voor twee nieuwe klanten

NewsLab is het nieuwe PR- en contentbureau voor zowel familiebedrijf Goudwisselkantoor als The British School of Amsterdam. NewsLab gaat in samenwerking met Goudwisselkantoor verder bouwen aan een doorlopende PR-strategie gericht op het opbouwen van thought leadership. NewsLab helpt The British School of Amsterdam met haar PR-activiteiten rondom de verhuizing naar een nieuw schoolgebouw en gaat PR- en contentadvies geven over onderscheidende momenten in het schooljaar.

Gedreven ondernemersfamilie van Nederlandse bodem
Goudwisselkantoor is een familiebedrijf uit Klaaswaal met honderd fysieke locaties verspreid over Nederland en België. Het richt zich op het in- en verkopen, veilen, verpanden en beveiligde opslag van edelmetalen, sieraden, verzamelobjecten, kunst en antiek. Talitha Dirkzwager, Managing Director van NewsLab: “NewsLab gaat Goudwisselkantoor ondersteunen met het uitbouwen van haar naamsbekendheid en thought leadership door middel van een doorlopende PR- en contentstrategie. Met Goudwisselkantoor voegen we een echte Nederlandse ondernemersfamilie toe aan het NewsLab portfolio. Mooi in lijn met de Nederlandse retailers waar we al voor werken, zoals Kruidvat, Jumbo en Beter Bed.”

Amsterdam internationale zakenstad post-brexit
Talitha Dirkzwager vervolgt: “In april voegde The British School of Amsterdam haar drie bestaande locaties samen in één prachtige nieuwe locatie aan de Havenstraat in Amsterdam. Een bijzonder gebouw, want in dit voormalige gevangenismoment zat verzetsstrijdster Hannie Schaft in de Tweede Wereldoorlog gevangen. De nieuwe school past perfect bij het groeiende belang van Amsterdam als internationale zakenstad, zeker post-brexit. De opening was de ‘aftrap’ van onze samenwerking. Vanaf nu gaan we gedurende het jaar op meerdere momenten aandacht vragen voor deze bijzondere school en de voordelen van het Britse onderwijssysteem.”